#CHYTRAMODA

 

Jak může být móda chytrá? Jednoduše, stejně jako my lidé. Chytrá móda je taková, která ví, že život je o mnoha různých momentech a stejně tak během nich i funguje, dovede se přizpůsobit různorodým okamžikům.

Podpoří Vás v práci, zajdete spolu do města nebo si užijete společně párty. Prostě jako nejlepší přítel, nebo kamarádka.

Markoin_photostory_dress_Emilie


Podobně chytře fungují takzvané basicové kousky. To je například bílé tričko, které si vezmete skoro kdykoliv.

Pak jsou tu i vychytané designové modely. Pro příležitosti, kdy si chceme vzít něco více výjimečného. I ty ovšem mohou být stejně často nositelné a dokonce užitnější než basicové tričko. 

 

Vlajkonošem Marko.in chytré módy je kabáto-sako-frako-oversize-slim fit model Hacafrak.
Jedná se o model, který má šest základních způsobů nošení a dalších bezpočet variací a mezi-způsobů, kde kreativitu necháváme chytře pracovat.

 

Obrazy místo slov:

 

Seznamte se, Emílie, víceúčelové oboustranné vesto šaty.

 

Všemu, čeho chceme v životě dosáhnout musíme věnovat určitý čas. Pro lepší figuru cvičíme, pro více znalostí se učíme. Pokud chcete být více styloví, stačí věnovat pár minut našeho času "stajlování" a budeme vypadat a sami si připadat přesně tolik vyjímeční, kolik sami chceme a bez zbytečné pozornosti okolí. Zaujmeme, kdy si zaujmout přejeme bez zbytečných "faux paus". Věnujte pár minut své chytré módě.

Cizí jakzyk Vás naučí lektor, oblékání Vám vysvětlí Marko.in 

 markoin_saty_lenka

Chytrou módu zkombinujete se širokým sortimentem doplňků a outfitů. Polohujete ji, aby Vám sedla a vyhovovala. Využijete k mnoha a mnoha příležitostem. Unosíte ji více něž 30 krát do roka ( #30wearschallenge ).  Podpora slow fashion ( #slowfashion ), Fashion revolution ( #fashionrevolution ), domácí výroby a fakt, že i díky Vám dostane adekvátně za práci zaplaceno lokální krejčová, živicí svou rodinu zde v České republice je pro Vás velmi příjemný benefit.

Takto užitná móda Vám ušetří hodiny času nakupování, spoustu místa ve Vašem šatníku, desetitisíce, což zjistíte po součtu všech levných a méně kvalitních kousků. Vědomí, že investujete do produktů s hodnotou se Vám stává příjemným benefitem. 

Lokální tvorba, móda a design jsou v dnešní době, v našem podání praktické, užitné a poctivě řemeslně zpracované. To je oděv, který má smysl, který má budoucnost.

#chytramoda #markoin

 

Zpět do obchodu