Jak byl "Můj fialový svět" na návštěvě u Marko.in

Měli jsme velmi milou návštěvu jedné maminky a dvou úžasných prcků.

Mamka Maruška přijala naše pozvání na kávu. Už ve zprávě se ptala, jestli může dorazit i s dětmi. Na to jsme odpověděli, že v Marko.in jsme jednoznačně "kids friendly". Možná nemáme hřiště, ohrádku ani bazének s míčky, zato plno radosti a jsme hraví. Taková návštěva s malými andílky je pro nás samotné trochu terapií. ;) 

Jak se celé trojici u nás líbilo se dočtete níže ve článku přímo od maminky. Věříme, že kdyby už uměla psát, na pár řádcích se rozepíše i malá Stelinka, která v roce a půl vyzkoušela svůj první fitting u návrháře.

 

blog: Můj Fialový Svět

my life: MARKO.IN showroom

aneb Stella má v roce a půl meďoura i s řidičem a jako třešničku na dortu módního návrháře
Minulý týden jsme dostali velmi milé a zároveň velmi nečekané pozvání. Víte, že si na nic nehraju, i na sociálních sítích se ráda prezentuji taková, jaká jsem. Nemám problém jít ven bez make-upu a móda mě sice baví, ale s dětmi jsou moje možnosti dost omezené. Ne, opravdu nepůjdu na hřiště v nových šatech a podpatcích, protože nechci jen stát a koukat, chci se zapojit do hry. Kopat do míče, padat, houpat se, zkoušet sjet rampu na skejtu... O to víc mě překvapilo, když nám ve schránce přistála pozvánka do showroomu MARKO.IN. Jejich profil na instagramu sleduji už nějaký pátek, zaujala mě jeho originální, nápaditá a především nositelná chytrá móda.


Moc se mi líbí celý koncept, kdy je samotný showroom vytržený z centra Prahy a zasazený do klidné, ale velmi dobře dostupné lokality (jak MHD tak autem s možností parkování před domem). V letních měsících je hostům k dispozici i posezení na zahrádce. Opravdu jsme se tam cítili moc dobře a oba pánové dělali první poslední, aby se děti nenudily a já měla čas a prostor se v showroomu cítit jako hvězda. Měla jsem možnost vyzkoušet si hned tři modely. Novinku sezóny podzim/zima 2018 kabát JelenaHacafrak a Vestošaty Emílie, které jsem si nakonec odnesla domů.
Na instagramu mě nejvíce zaujal kabát Jelena, ve skutečnosti mě daleko více bavily právě Vestošaty a Hacafrak. Kreativitě se v nošení těchto kousků meze nekladou. Právě naopak! Jsou to velice důmyslné modely, které můžete nosit denně celý týden, přesto spousta lidí nepozná, že se jedná o jeden a ten samý kousek. Šaty jsou oboustranné, což jako maminka oceňuji obzvlášť. Neznám lepší způsob, jak se rychle zbavit nežádoucích skvrn od upatlaných dětských ručiček, než prostě oblečení otočit naruby. :) A navíc si je můžete obléknout šesti způsoby, ale věřím, že mi maminky časem přijdeme ještě na dalších deset! Nezapomeňte na to, že slouží i jako elegantní vestička nebo rozevlátý přehoz přes svetr nebo bundu, ale o tom příště... Zkrátka těch možností je opravdu mnoho a musím říct, že mě vestošaty prostě dostaly! Do Hacafraku se pak může obléci celá rodina, mají v zásobě našité i dětské a pánské. Stellinka si jeden z těch menších zkusila a musím říct, že byla naprosto úžasná modelka. A možná si ho nakonec na jaro pořídíme. 
 
Ještě je důležité říci, že modely vznikají od nápadu a prvního náčrtu až do posledního stehu kompletně v České republice. Pánové velmi pečlivě vybírají látky z celého světa a samozřejmě se zjišťují jejich původ. A protože mě modely upřímně nadchly, domluvili jsme se s Markem a Ondrou, že pro vás uspořádáme soutěž o voucher v hodnotě 3000,-. Tato sleva bude platit na vše z nabídky a můžete tak udělat radost sami sobě nebo tenhle luxusní dárek věnovat někomu blízkému pod stromeček. ;) Soutěžíme na instagramu mujfialovysvet, kde se můžete inspirovat, jak jsem vestošaty v uplynulých dnech kombinovala já.
 
 
 
 
Zpět do obchodu