Novinka - kabát JELENA

jeleny_kolaz

Horká novinka Marko.in kabát JELENA:

Nadčasový kabát
Jelena je kombinací pro Marko.in typického zavinování spolu s vnitřním zapínáním. Levý přední díl je dvojitý z vrchní látky, tím se zvyšuje  odolnost proti zimě. Z levého cípu si můžete udělat límec v podobě šálu. Nebo jej nechat na volno a získat dokonale elegantní kabát s mírným dekoltem. Model nositelný na volno i s páskem. Elegantně i ležérně. Perfektně kombinovatelný s různými styly a outfity. Je navržen s osobitou univerzálností (tím máme na mysli, že ho unosíte a zkombinujete s nejrůznějšími outfity, od tenisek, přes kozačky k lodičkám a plesovým šatům).

Velmi příjemné jsou i kapsy, které šijeme z vrchní látky kabátu a tak sami o sobě zahřejí, i když si zrovna zapomenete rukavice.

Model je navržený ve dvou velikostech. První mezi-velikost je 36 – 40. Druhá je 42 – 46. Další velikosti (až do 52) se dají řešit po osobní (telefonní / emailové) konzultaci. Rádi vyjdeme vstříc, stačí nám zaslat míry paže a ramena.

Záložky kolem zápěstí jsou na prostorných a pohodlných rukávech zúžené, aby zadržely chlad a kabátek byl o to více hřejivý.

 

Střih modelu je navrhovaný s důrazem na pohodlí a praktičnost, což nám umožnilo usnadnit Vám výběr na dvě velikosti.

Během osobní konzultace lze vybrat barevnou kombinace dle vzorníku (možnost kombinace více barev).

 

 

markoin_marko_lopatic_podzim5a markoin_marko_lopatic_podzim1a
Zpět do obchodu