Pět důvodů proč nakupovat u Marko.in

1. Nakupujte kvalitní výrobky přímo od výrobce.

2. Naše produkty vyrábíme s láskou v České republice.

3. Kolekce ready to wear Marko.in jsou vždy v omezeném množství.

4. Nakupujete originální, promyšlený a praktický design.

5. Nákup u nás se pro Vás stane vášní, koníčkem a módním zážitkem, při kterém se s Vámi rádi podělíme o praktické a stylistické rady, tipy a triky.

 1 Marko.in_blog_clanek_pet duvodu_preview

Nakupujete kvalitní výrobky přímo od výrobce. Jde o více než podporu domácího trhu. Je to návrat zpět ke kvalitním podmínkám nákupu i prodeje. Domácí výrobce, například my u Marko.in, má upřímnou snahu vyrobit své modely opravdu kvalitně, aby klienti byli spokojení. Každý spokojený klient se počítá a vrátí se zpět. Co je jeden nakupující pro celosvětový řetězec a kam se vytratila snaha o kvalitu u těchto velikých značek?

Marko Lopatić, který stojí za prací značky Marko.in má vizi a snahu nejen umělecky učinit svět krásnější, ale také budovat na kvalitních základech. Proto se nejen on, ale všichni v Marko.in snažíme, aby každý nakupující měl plný servis. Pomoc při výběru modelu, konzultaci o vlastnostech látky, jak nejlépe pečovat o nakoupený originální kousek, ale i tipy a triky, které pomohou s péčí o celý Váš šatník. Rádi Vám poradíme i s kombinací jednotlivých modelů mezi sebou, nebo s čím dalším se dají skombinovat pro každodenní nošení i výjimečné příležitosti. Kdo to pro Vás udělá v běžné pobočce velikého řetězce?

   2 Marko.in_blog_clanek_pet duvodu_preview

Naše produkty jsou s láskou vyrobeny v České republice. Věta, které vedle toho, že zní dobře, vyjadřuje pravou podporu domácímu trhu. Díky Vašemu nákupu u Marko.in můžeme koupit materiály od českých dodavatelů, zaměstnat české krejčové i střihačky a činit české ulice krásnějšími pomocí toho, že právě Vy nosíte naše v České republice vyrobené modely.

 3 Marko.in_blog_clanek_pet duvodu_preview

To, že kolekce ready to wear šijeme vždy v omezeném množství, Vám zajistí originalitu. Ten pravý výjimečný pocit individuality, o kterém mluví všichni stylisti, módí návrháři a lifestyle poradci. Oblečením vyjádříte svůj postoj, svou osobnost a víte, že v práci ani na ulici nepotkáte sto dalších dam se stejnou „individualitou“ jakou maté právě na sobě Vy. Díky limitovaným edicím také tvoříme více a více rozmanitých modelů, ze kterých si vybere opravdu každý a opravdu každý je originál!

 4 Marko.in_blog_clanek_pet duvodu_preview

Vyplatí se Vám nakupovat originální, promyšlený a praktický design. Vystupte ze stereotypu, že design je jen proto, aby byl krásný, nebo že pouze outdoorové oblečení může být praktické. Přesvědčte se sama, že i módní oblečení umí být praktické. Oceňte dny, týdny a měsíce návrhářské práce na jediném modelu, který právě díky tomuto úsilí vypadá nejen skvěle, ale je i praktický a to hned několika způsoby.

 5 Marko.in_blog_clanek_pet duvodu_preview

Vedle užitného designu vyzkoušejte po dlouhé době i to, aby Vás nakupování opravdu bavilo a odpočala jste si při tom! U nás se pro Vás stane vášní, koníčkem a módním zážitkem, při kterém se s Vámi rádi podělíme o praktické a stylistické rady, tipy a triky. Vychutnejte si možnost mít na pár minut mít svého vlastního módního poradce, stylistu, návrháře. Nákup u nás vnímáme jako proces a péči o klientky. My se o Vás rádi postaráme, Vy nám pomozte šířit faktor „.in“, buďte spokojené s kvalitní, originální módou vyrobenou s upřímnou láskou v České republice.

Toto jsou důvody, pro které se vyplatí nakupovat kvalitní výrobky Marko.in

6 Marko.in_blog_clanek_pet duvodu_preview

 

Milé čtenářky a klientky, sledujte náš blog, budeme Vám zde prezentovat nejen dobré rady, ale i novinky a naše chytré produkty, nebo možnosti jak s nimi pracovat. 

 

Těšíme se na Vás, již brzy více!

Váš Tým Marko.in

 

Zpět do obchodu