Showroom Marko.in oáza klidu

Milé dámy, zažijte jiný styl nakupování, než ten na který jste zvyklé. Showroom Marko.in najdete v poklidné části Praha - Spořilov. Zkuste si jeden den vyrazit s dětmi, kamarádkami, rodinami k nám a užijte si u nás zcela jiný způsob nakupování. 

Showroom MARKO.IN nakupování s veškerým komfortem 

Před showroomem pohodlně zaparkujete.

Showroom MARKO.IN najdete v kolonii rodinných domků v ulici Jižní VII v pražské části Spořilov. Jedná se o velmi klidnou část Spořilova, kterou obklopuje zeleň. 

markoin_showroom_ateliler_web

U stojanů s oblečením budete samy.

Nemusíte se bát, že byste se u stojanů mačkaly s dalšími zákaznicemi. K nám do showroomu se objednejte na termín, který vám vyhovuje. Našim zákaznicím tak zajišťujeme naprosté soukromí a klid na nákup toho správného oblečení. Objednání se vůbec nemusíte bát, naopak. Objednat se můžete prostřednictvím emailu: info@marko.in nebo na telefonním čísle: +420 731 856 188.

Modni_kousky_MarkoIN 

Nabídneme Vám výbornou kávu.

Aby byl náš servis kompletní můžete si u nás v klidu vypít kávu jakou máte rády. Náš kávovar umí vynikající kávu od Espressa až po lahodné Caffé Latte

Kava_MarkoIN

Doporučíme kousky, které Vám budou slušet. Ukážeme Vám novinky.

Móda je naše práce a máme ji v oku. Rádi vám doporučíme vybrané kousky a poradíme pokud si nebudete jisté. Naučíme vás, jak a na kolik způsobů naše oblečení nosit. S oblečením od MARKO.IN totiž můžete být každý den jiná a kombinovat ho na každou příležitost. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit :) 

 

markoin_showroom_atelier_tailoring

Již brzy budete moct posedět na naší zahrádce.  

Počasí už nechalo vykouknout sluníčko a my jsme toho hned využili. Pracujeme na zahrádce a připravujeme ji zákaznicím pro relaxaci a dětem na hraní. Po nákupu či před ním si tak budete u nás moc posedět u dobré kávy na čertsvém vzduchu

Zahrada_MarkoIN_v_procesu

Návštěvu našeho showroomu spojte s výletem po okolí 

Spořilovské okolí je plné zajímavých míst, kam stojí za to se podívat. Návštěvu našeho showroomu můžete spojit i s hezký výletem do přírody.

Výlet si můžete udělat k Hamerskému rybníku, který se nachází na severu Spořilova. Hamerský rybník má krásný ostrůvek uprostřed a je obklopen zachovalou zelení všeho druhu. Kolem rybníka můžete v létě provětrat in-line brusle, pokud je tuhá zima můžete si zde užít zimní bruslení

U Hamerského rybníku najdou sportovci vyžití i v místním vyhlášeném sportovním centru Hamr. Ti co dávají přednost spíše procházkám mohou vyrazit do sadu plného ovocných stromů, kterému místní přezdívají Třešňovka

Projít se můžete i v přírodním parku Hostivař-Záběhlice jehož součástí je i známé chráněné území Meandry Botiče. Kousek od tohoto přírodního parku najdete Sady zahradnické mládeže.

Nejvýznamnejším přírodním útvarem je tzv. Krčský les, kam se jednoduše dostanete ze zastávky metra Roztyly nebo přes lávku v jižní části Spořilova. Krčský les skrývá kilometry cest a stezek pro jízdu na kole, bruslích či pěší procházku. Jedná se o nejrozsáhlejší a nejzachovalejší lesní komplex v jižní části hlavního města. 

Pokud vám nevadí kousek popojet v dojezdové vzdálenosti Spořilova se nachází Dolní Posázaví, Průhonický park, Přírodní park Velkopopovicko a další zajímavá místa.

poseďte v místních hospůdkách či kavárnách

Spolřilov je proslulý také hezkými kavárnami a hospůdkami, které můžete navštívit a občerstvit se. Hospůdek a kaváren tu nenajdete mnoho, ale ty, které tu najdete mají své kouzlo. 

Na Roztylském náměstí najdete restauraci, kde si na jídle pochutnáte. Restauraci Eureka. Pro kulturní zážitek zavítejte do restaurace U Břízy, která je známá svými kulturními akcemi.

Na Hlavní ulici ve staré části čtvrtě se nachází v jedné vilce hospůdka-vinárna „Svaté peklo“, která vypadá zvenku poměrně skromně, ovšem uvnitř skrývá velký prostor pro příjemné posezení, včetně venkovní zahrádky.

Nejvíce vyhledávaným podnikem je bezesporu První pivní Tramway. Interiér této hospůdky se inspiroval starými tramvajemi a už jen kvůli naprosté dokonalosti interiéru doporučujeme tuto hospůdku navštívit. 

Přesvědčte se, že nakupování může být i relax

Neváhejte a naplánujte si výlet k nám už dnes. Využijte krásné jarní dny a udělejte si s přáteli či rodinou hezký výlet spojený s příjemnými nákupy v MARKO.IN

Těšíme se na vás všechny! 

Váš tým MARKO.IN 

 

markoin_showroom_office_villa_fashion

Zpět do obchodu