Co se děje před tím, než uvedeme nový produkt

Když pro vás tvoříme s týmem MARKO.IN něco nového, není to jen tak. Dbáme na to, aby byl střih slušivý, materiály, ze kterých oblečení šijeme, byly pohodlné, příjemné a kvalita ušití byla maximální.

Markoin_produkt_sako_pelerina_naty (2)Markoin_produkt_sako_pelerina_naty (1)

(testování letní peleríny Naty)

Vše je potřeba pořádně otestovat 

Jakmile všechny tyto naše požadavky splníme, následuje test pohodlnosti, odolnosti a období vylepšování nového kousku. Ve chvíli, kdy je nový produkt ušit následuje jeho testování. Vybereme dvě až tři slečny nebo ženy z našeho tak zvaného "zkušebního týmu", které oblečení po dobu 14 dnů nosí a zkouší jeho pohodlnost, odolnost, možnosti kombinací a tak podobně. 

Veškeré zpětné vazby od našeho zkušebního týmu pak pečlivě promýšlíme a snažíme se je do nových kousků promítnout. Tím vzniká oblečení, které je nápadité a dobře se nosí. 

Tento způsob se nám velmi osvědčil a proto již žádný nový kousek oblečení nepustíme do prodeje bez toho, aby prošel zátěžovým testem. Chceme, aby se v našem oblečení zákaznice cítily komfortně. A nejlepší způsob, jak toto zajistit, je vyzkoušet ho na plno, za všech situací. I takové detaily jako např. velikost kapes, tloušťka pásku, délka rukávů, zúžení v pase atp., ovlivňují celkový dojem, který naše oblečení dělá na zákaznice. 

markoin_produk_saty_vesta_emilie (2)markoin_produk_saty_vesta_emilie (3)markoin_produk_saty_vesta_emilie (4)markoin_produk_saty_vesta_emilie (5)

(testování jarních vesto-šatů Emílie)

Snažíme se, aby prvním dojmem bylo nadšení

Věděli jste, že když potkáte někoho nového trvá první dojem pouze 5 vteřin? Ano, za takto krátkou dobu jsme schopni si vytvořit na druhého svůj první názor, první dojem. Tento první dojem v 80% případů ovlivní vše, co se odehrává potom. Veškerou tvorbu návazných dojmů a názorů. 

To samé, podle nás, platí i u oblečení. Už na první pohled si ho buď zamilujete nebo o něm máte pochybnosti. Proto každý náš nový kousek nejprve prochází testováním. Tím se snažíme eliminovat vše, co by mohlo Váš první dojem zkazit. 

Oblečení má naše klientky bavit, potěšit, nadchnout a rozzářit. A pro to děláme maximum

I naše nové kalhoty jsme pro vás testovali

Nejnovějším kouskem MARKO.IN jsou kalhoty. I ty prošly důkladným testem běžného, všedního života. 

 markoin_produkt_kalhoty-(3)markoin_produkt_kalhoty (1)

(testování kalhot Ema, včetně doprovodu maléko Karlíka)

A již ode dneška si je můžete vyzkoušet v našem showroomu na Spořilově. Kalhoty jsou v několika barvách, ze kterých si můžete vybrat tu svou a rovnou se v nich vrhnout do příjemných, jarních slunečních dní. Pro ty z vás, které to máte do Prahy daleko se již brzy objeví také v e-shopu.

Kalhot bude omezený počet, tak moc dlouho neváhejte

Zpět do obchodu