Naše služby pro zákaznice i zákazníky

Marko.IN neznamená jen chytré a pohodlné oblečení, pod Marko.in je schováno mnohem víc - komplexní služby pro všechny, co mají rádi módu

V současné uspěchané době je potřeba se na chvilku zastavit a udělat něco pro sebe. Něco díky čemu se budeme cítit odpočinutí a spokojení. Proto se na chvilku zastavte a vychutnejte si náš módní zážitek. My Vám garantujeme, že se potom budete cítit skvěle a spokojeně :) 

markoin_showroom_ateliler_web

Neobyčejný nákup v showroomu Marko.IN 

Přijďte sama nebo se svými přáteli k nám do showroomu, který se nachází v krásném, klidném (dobře dostupném autem i MHD) prostředí pražské části Praha - Spořilov. Užijte si u nás nákupy plné kvalitní módy, pohody, dobré muziky, stylistických rad, tipů, vychytávek jak se starat o oblečení a společnosti módního návrháře. 

Vyčistěte si hlavu a doražte sama. Odpočiňte si od všech starostí všedního dne a užijte si slasti módního světa. Příště si pro změnu udělejte dámskou jízdu a vezměte i své kamarádky do naší módní oázy. Pořádáme i "skupinové nakupování", na které si u nás můžete objednat například občerstvení. To když se do kouzla našeho designového světa zaberete s kamarádkami i na několik hodin.

Stačí se s námi dohodnout na termínu, ve kterém chcete přijít. Ať už sama, nebo s přáteli. Máme i klasickou otevírací dobu. Nebo pořádáme speciální nákupní dny. Zařídíme pro vás nezapomenutelný módní zážitek, který bude sedět Vám i Vašim přátelům.

V rámci neobyčejného nákupu Vám nabízíme:

  • návštěvu našeho útulného showroomu
  • naprostý klid a pohodlí při zkoušení a nakupování
  • možnost vyzkoušet si veškeré naše modely
  • stylistické poradenství módního návrháře Marka Lopatiče
  • možnost customizace modelu na míru
  • dobré pití, dobrou muziku
  • možnost rezervovat si celý prostro jen pro sebe a mít naprosté soukromí
  • cokoli, co si na nás vymyslíte a bude v našich silách, to zařídit :)  

Neobyčejný nákup v showroomu nemusí samozřejmě nákupem vůbec skončit. Budeme rádi když si od nás odnesete cenné rady z módního světa, příjemný pocit a zcela ojedinělý zážitek. 

1200x400_nakup_showroom_sluzby

Design a šití modelu na míru

Sníte o konkrétní podobě oblečení, které nemůžete nikde sehnat? Nebo pátráte po něčem, co nemá nikdo jiný a chcete být výjimeční? Pak je tato služba právě pro Vás. Nabízíme Vám možnost tvorby módního oděvu na míru jak Vaší postavě, tak osobnosti. Proces je to o trochu delší, z pravidla trvá několik týdnů i měsíců a sáhnete během něj hlouběji do kapsy. Zato výsledek je ohromující.

Seznámíte se s návrhářem Marko Lopatičem, který během společných sezení plných příjemného povídání si navrhne každý detail, štep, lem, křivku, prostě celkový vzhled modelu jen podle Vás.

Společně dáme dohromady Váš vysněný kousek.  A můžete si být jistí, že nikdo jiný ho mít nebude. 

1200x400_siti_na_miru

Stylistické služby s Marko Lopatičem

Potřebujete si udělat pořádek ve skříni, dát dohromady padnoucí modely a trochu oživit šatník? Vyrazte se mnou, Markem Lopatičem do víru velkoměsta a dejme společně dohromady Váš šatník tak, aby Vám dobře sloužil. 

V rámci stylistických služeb Vám nabízíme:

  • Stylistické a módní konzultace Vaší postavy. Které střihy vyvolají jaký efekt ve vztahu k Vaší osobě a jak s nimi pracovat. Povídání si o konkrétních pravidlech a tricích odívání. Jakým způsobem je aplikovat a co vynechat.
  • Konzultaci aktuálních kousků ve Vašem šatníku. Jejich kombinace, třídění a způsoby nošení. Plus zbavení se přebytečných kousků.
  • Nákup nového oblečení, stylizovaného k aktuálnímu šatníku. Oživení a výběr kousků, které Vám dodají šmrnc.
  • Sestavení modelů oblečení na každý den. Získejte vlastní foto knihu módních kombinací z Vašeho šatníku a usnadňete si tak výběr, co na sebe.
  • Totální obměna šatníku. Nákupy veškerého oblečení do prázdné skříně.

V rámci těchto stylistických služeb si můžete vybrat cokoli, co Vám pomůže nejen zářit, ale i prakticky, rychle a efektivně fungovat s vlastním šatníkem, se kterým trávíte každé ráno! 

Mějte své oblečení ráda, noste takové modely, které baví Vás i Vaše okolí. Opět nám stačí napsat nebo zavolat a konkrétní podobu stylistických služeb společně domluvíme. 

 

Zpět do obchodu