Praktický Design: Jsi tlustá! Nehubni!

V každém případě, jestli jste letos nestihla realizovat „chytré“ rady na to jak shodit a je Vám skvěle tak jak jste, mám pro Vás novinku, se kterou můžete kdykoliv zdůraznit jak skvěle se cítíte a schovat, co zrovna potřebujete. Nové šaty Klára patří k těm praktickým modelům, ve kterých se budete cítit výborně, snadno se o ně pečuje a využijete je do práce, na procházku, návštěvu u přátel i do společnosti (zároveň budou svou pohodlností konkurovat Vašim nejoblíbenějším domácím kouskům).

Velmi snadným způsobem (v jednoduchosti je síla a méně je někdy více) je můžete polohovat a tím měnit jejich tvar, délku i funkčnost.

Tyto šaty mají více vlastností, podívejme se na ně v bodech:

 

  1. Všechny velikosti jsou šité v takové délce, že se snad nenajde žena, které by tyto dlouhé šaty byly krátké! Ano milé vysoké dámy, myslíme i na Vás. Samozřejmě pro ty, které oceňují kratší délky, se model vždy lépe zkracuje, než prodlužuje. Vyšší, nižší, milé dámy o pohodlí dlouhých šatů v letních dnech víte každá své. 

 

  1. Vedle toho, že jsou dlouhé šaty módní a na léto praktické, stačí vzít pásek, šaty jen stáhnout, čímž se vypasují. Doplníte je decentním a efektivním šperkem, abyste dostala naprosto elegantní kousek, který Vám díky spolupráci vysoké kvality materiálu a decentního designu učiní dobrou službu nejen v práci a volném čase ale i k večerní příležitosti.

 

  1. Ať už máte ráda pohodlí a volnost, nebo jste nestihla jarní dietu, z našich šatů Klára uděláte velmi jednoduchým trikem, pomocí pásku podkasané šaty. Ty perfektně zakryjí přesně to, co si budete přát. Každá dáma je jiná a tak si stačí pásek uvázat přesně tam, kde zrovna Vám vyhovuje a podkasání již odpracuje to své. Lehké podkásnutí vytvoří vizuální a pro Vás i pocitový dojem kombinace halenky a dlouhé sukně, jejíž délku můžete regulovat.

 

  1. Výrazné podkasání z vašeho profesionálního i elegantního modelu rázem vytvoří šaty na odpoledne s přáteli, výlet, nebo jednoduše do práce na teplejší dny.

 

Stahování a podkasávání šatů Klára doporučuji vyzkoušet na více způsobů. Dámy, každá jste jiná, to je důvod, proč tento efekt na každé z Vás vyzní jejím vlastním způsobem. Konec konců, můžete být spokojená i s více variantami uvázání a podkasání. Jednou si pásek dáte na boky, podruhé do pasu, nakonec pod prsa. O to více oceníte, že tento efekt během dne máte možnost i několikrát změnit a ze schůzky na schůzku být jiná.

Šaty Klára najdete online na našem eshopu od 29. 5. 2017, seznámit se s nimi osobně a vyzkoušet model můžete v předprodeji na Dyzajn Marketu 27. a 28. 5. 2017 na Náměstí Václava Havla v Praze.

Sledujte i dál náš Blog a novou rubriku „Praktický Design“, kde Vám budu přinášet více vychytaných modelů, rad a tipů, jak můžete se sebou a svým oděvem pracovat.

 

Marko Lopatić  

 

 

Tipy na závěr:

- šaty Klára jsou ideální variantou na cestování. Ráno a večer dlouhé proti chladu, přes den krátké. Materiál nemačkavý a velmi pohodlný až mazlivý.

- perfektní volba do současného počasí. Při cestě do práce, když vnitřně ještě spíte, jste schovaná v dlouhých volných šatech. Přes den zazáříte v kratší vypasované variantě a večer se opět v pohodlí vracíte domů.

- pásek je na šatech nejlepší vázat na dvakrát, aby držel, nerozvazoval se. Uzlíky pak můžete schovat pod podkasání.

- pokud pásek stáhnete pevnější, bude podkasání lépe držet.

- vždy můžete použít vlastní pásek a tak dát modelu nový rozměr.

Zpět do obchodu